اختلافاتی بین روحانیون آذربایجانی و گرجی در گرجستان بوجود آمده است

اختلافاتی بین روحانیون آذربایجانی و گرجی در گرجستان بوجود آمده است

[ad_1]

در روستای آذربایجانی ایکینجی کوسالی در منطقه مارنئولی جورجیا اختلاف بین مردم محلی و شخصیت های مذهبی گرجستان درگرفت.

بر اساس دفتر محلی این گزارش ، این تنش ناشی از مشکلی است که اخیراً در استفاده ساکنان از زمین های قابل کشت ایجاد شده است.

ساکنان کوسالی دوم گفتند روحانیانی که ادعا می کنند این زمین به آنها تعلق دارد ، از آنها اجاره می خواستند. به گفته آنها ، این ادعاها پس از اصلاحات در قانون جنگل جورجیا شدت گرفته است.

این زمین ها در تراز وزارت اقتصاد و توسعه پایدار گرجستان است و دهقانان سال ها در این مناطق به کشاورزی مشغول بوده اند.

بازدید بعدی نمایندگان کلیسا از این روستا باعث نارضایتی مردم محلی شد. پلیس برای جلوگیری از تنش طرفین به روستا فراخوانده شده است.

لازم به ذکر است که طبق قانون جدید جنگل ، کلیساها و معابد حق خرید رسمی و مالکیت حداکثر 20 هکتار زمین نزدیک به تعادل دولت را دارند.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *