برنامه های کارآفرینان آذربایجانی برای قره باغ اعلام شده است

برنامه های کارآفرینان آذربایجانی برای قره باغ اعلام شده است

[ad_1]

کارآفرینان آذربایجانی علاقمند به تأسیس مراکز تهیه غذا و غذا در مناطق آزاد شده هستند.

طبق آژانس توسعه تجارت کوچک و متوسط ​​(SMBDA) در وزارت اقتصاد ، این رویداد توسط شورای عمومی آژانس با مشارکت انجمن صنایع غذایی آذربایجان و چشم اندازها “در همایش آنلاین KOBIA برگزار شد. اورهان ممدوف گفت

وی با بیان اینکه آزادسازی سرزمین های ما در سال 2020 در نتیجه عزم فرمانده کل پیروز الهام علی اف و قهرمانی ارتش شجاع ما فرصت های جدید تجاری ایجاد کرد ، خاطرنشان کرد: “KOBIA تماس های زیادی از سوی کارآفرینان دریافت کرد ، ایجاد تجارت در مناطق آزاد شده این تماس ها شامل تولیدات اساسی ، گردشگری ، منسوجات ، ساخت و ساز ، فعالیت های پزشکی و همچنین پذیرایی و کشاورزی در صنایع غذایی است. KOBIA اطلاعات لازم ، هماهنگی و خدمات مشاوره ای را به کارآفرینانی که مایل به ایجاد و سرمایه گذاری در مناطق آزاد شده هستند ، ارائه می دهد.

رئیس KOBIA همچنین تأکید کرد که بیماری همه گیر در بخش پذیرایی مورد توجه قرار نگرفته است و دولت همچنان به اقدامات فعال برای محافظت از تجارت از طریق مکانیزم های مختلف پشتیبانی ادامه می دهد. این مجمع که در دوره پس از جنگ و در آستانه پس از همه گیری برگزار می شود ، بستر مهمی برای بحث های موضوعی و گفتگوی مشاغل عمومی است.

معاون رئیس آژانس ایمنی غذایی آذربایجان (AFSA) بالاراهیم گلی اف وی در سخنرانی خود ، از اقدامات انجام شده توسط سازمان در طی بیماری همه گیر ، فعالیت های گسترده برای افزایش آگاهی در بین مردم و کارآفرینان در مبارزه با COVID-19 ، نظارت بر پذیرایی ، گردشگری ، تجارت مواد غذایی و سایر مشاغل اطلاع داد. ب.گلیف با اشاره به اینکه سندی مفهومی برای فعالیتهای AQTA در سرزمینهای آزادشده با مشارکت کارشناسان بین المللی و محلی تهیه و ارائه شده است ، گفت که کارآفرینان مسئول احیای مناطق آزاد شده هستند و خواستار همکاری فعال شد.

معاون رئیس کنفدراسیون ملی کارآفرینان (کارفرمایان) جمهوری آذربایجان وگار زینالوف وی در سخنرانی خود خاطرنشان کرد که این سازمان با کارآفرینان است تا از تأثیر همه گیری در توسعه کارآفرینی در سال 2020 بکاهد ، درخواستها و پیشنهادهای متعددی را به ارگانهای دولتی ارائه داده ، با نهادهای تجاری و ارگانهای دولتی گفتگو کرده است.

رئیس انجمن صنایع غذایی آذربایجان امین دوستیاری وی در مورد چالش های پیش روی مشاغل فعال در صنعت غذا و بخش غذا در طی همه گیر شدن ، فرصت های فروش موبایل برای ایجاد مشاغل جدید و احیای اقتصاد در این بخش ، ایجاد یک بستر فروش آنلاین و تحویل با حمایت دولت صحبت کرد. ، و غیره. . وی به پیشنهادهای اعضای انجمن اشاره کرد.

رئیس شورای عمومی در KOBIA فرهاد گاراشوف وی خاطرنشان کرد که این مجمع برای بحث در مورد چالش های پیش روی SME ها در صنایع غذایی و غذا در طی همه گیرى و انتظارات آنها در دوره پسا همه گیرى در چارچوب گفتگوی دولت و تجارت ، بررسی پیشنهادات و ارائه آنها به سازمانهای مربوطه فرهاد گاراشوف گفت: “این رویداد نهمین مجمع است که توسط شورای عمومی آژانس برگزار می شود و در سال 2021 به بحث و گفتگوهای عمومی و سایر رویدادها در بخشهای مختلف اقتصاد ، به ویژه در بخشهای تحت تأثیر همه گیر ادامه خواهد داد.”

در این همایش آنلاین همچنین به مشكلات مشاغل فعال در صنایع غذایی پرداخته و به س questionsالات شركت كنندگان پاسخ داده شد.

نمایندگان وزارت اقتصاد و واحدهای ساختاری آن ، وزارت کشاورزی ، ایمنی غذا و آژانس های گردشگری دولتی ، نهادهای اقتصادی فعال در بخش غذا و رستوران (تولیدکنندگان غذا و کشاورزی ، واردکنندگان و صادر کنندگان ، بازارها ، رستوران ها ، کافه ها ، هتل ها و سایر مراکز پذیرایی) و انجمن های تجاری.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *