ویدئویی در مورد مبارزه با COVID-19 در مراکز پذیرایی عمومی ساخته شده است

ویدئویی در مورد مبارزه با COVID-19 در مراکز پذیرایی عمومی ساخته شده است

[ad_1]

آژانس ایمنی غذایی آذربایجان (AFSA) همچنان آگاهی خود را از ارائه اقدامات م toثر برای مبارزه با عفونت ویروس کرونا (COVID-19) در مراکز پذیرایی افزایش می دهد.

به همین منظور ، آژانس فیلم آموزشی جدیدی را در مورد مبارزه با ویروس COVID-19 در مراکز پذیرایی تهیه کرده است.

این ویدئو از کارآفرینان می خواهد تا با در نظر گرفتن الزامات رژیم قرنطینه در مراکز پذیرایی ، به شدت به اقدامات ضد اپیدمی برای جلوگیری از شیوع بیماری پایبند باشند. توصیه می شود همه به منظور محافظت از سلامتی و اطمینان از ایمنی در مراکز پذیرایی عمومی از تصمیمات و قوانینی که توسط ستاد عملیاتی کابینه وزیران وضع شده پیروی کنند. بنابراین ، برای جلوگیری از COVID-19 ، تعداد مشتریان در هر مرکز پذیرایی باید نصف شود و سرانه نیز دو برابر شود ، زیرا محیط پرجمعیت تأثیر مستقیمی بر شدت عفونت دارد. همچنین فاصله صندلی ها در اتاق های غذاخوری نباید کمتر از 1 متر پشت همان میز باشد و فاصله میزها از 2 متر کمتر نباشد.

در این ویدئو آمده است که تمیز کردن و ضد عفونی منظم رستوران ها بسیار مهم است. ذکر شده است که کارکنان باید همیشه کاملاً از قوانین بهداشت شخصی پیروی کنند. آنها همچنین باید لباس کار تمیز بپوشند. از آنجا که آنها در طول روز با بسیاری از افراد تماس می گیرند ، باید تجهیزات محافظتی و ضد عفونی کننده در اختیار آنها قرار گیرد.

این ویدئو بر لزوم سازماندهی خدمات پذیرایی مطابق با قوانین موجود ، ضوابط بهداشتی و دستورالعمل ها تأکید می کند. قبل از استفاده باید به تمیزی محصولات ، ظروف آشپزخانه و تجهیزات توجه ویژه شود.

https://www.youtube.com/watch؟v=FgOtmauIvMM



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *